Nászajándék

Kedves barátainknak fordulóponthoz ért az életük, összeházasodtak. Mivel egy ideje együtt éltek, ezért feleslegesnek találtuk az ajándékozást (újabb borospohár, levesestál stb.), gondoltuk inkább beszállunk egy kisebb összeggel a nászútba. A dilemma itt kezdődött, hogyan adjuk át nekik. Csak a kezükbe nyomni illetlenség, a boríték személytelen, kész kártyákban sincs semmi eredeti. Én viszont valami személyeset akartam adni.

Interneten elkezdtem böngészni és találtam pár nagyon aranyos grafikát, amiket alapnak tudtam használni. Mivel a pár férfi tagja imádja a VW bogarat, a lány pedig nagy “béke párti”, ezért ezeket, meg az esküvő részleteit mindenképpen meg akartam jeleníteni a rajzban. Mikor kész lettem vele, akkor ráégettem pirográf segítségével egy dobozra.

Belülre egy idézetet égettem azt, amit ők is választottak az esküvői meghívójukba. Minimális díszítésként kis csipkeszegélyt és pár darab mini dekor kálát tettem.

Végül beletettük a kis segítségünket és papírra írva pár jó tanácsot az ifjú párnak a házasságról. Imádtam csinálni, szerint

em nagyon személyes és egyedi lett. A dobozba később akár az esküvőről pár emléktárgyat is tehetnek, miközben sima dekorációs tárgyként is díszítheti a lakásukat.

 

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .