Őszi ajtódísz

Sajnos kicsit sokáig halogattam az őszi ajtódíszem elkészítését, ezért most csak kész alapanyagokból kell dolgoznom, szerencsére elég sok minden van otthon.

Szekrénykémben talált alapanyagok: két koszorú alap, pár gally a nyáron kivágott tujából, drót, műanyag falevelek, utcán összegyűjtött tobozok, vásárolt kis gomba díszek, egy mókus és pár bagoly dísz. Mivel sok az alapanyag, ezért gondoltam készítek egy “fát” az ajtóra.

A nagyobb koszorú a talaj melyre lehullott, őszi faleveleket, gombákat ragasztottam. Találtam a szekrény mélyén egy kis rózsaszín filc anyagot és szemeket, így a tobozokra ragasztva kis süniket készítettem. A tuja ágaiból készült a középső rész, a “fa törzse”, melyre egy mókust illesztettem. A kisebb koszorú lett a fa lombja, melyre szintén faleveleket ragasztottam, és elhelyeztem rá két baglyot is. Az egészet dróttal összekötöttem, hogy az időjárásnak ellenálljon.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .