Balerinás parafatábla

Újabb parafatábla készült, ezúttal kisebbik lányomnak. A témaválasztásnál nem volt nehéz dolgom, egyik kedvenc színe a rózsaszín, tehát egy igazán csajos táblát készítek neki.

Alapanyagok: parafa tábla, halvány rózsaszín akrilfesték, csipkeszegély, dekorációs facsipeszek, rózsaszín filc virágok, két képkeret, maradék rózsaszín-fehér, lila mozaikdarabkák, rózsaszín-fehér pöttyös szalvéta, kislányos szalvéta, fehér akrilfesték.

         

Első lépésben lefestettem a keretet halvány rózsaszín akrilfestékkel. A tábla bal oldalára leszabtam egy kis darab csipke szegélyt és odargzítettem. A facsipeszekre ráragasztottam a virágokat, majd elhelyeztem őket  táblán.

A tábla jobb oldala már kicsit munkaigényesebb volt. Fogtam két négyzet alakú képkeretet. Az egyiknek a tartójára rádecoupage-oltam egy kislány ábrázoló szalvétát, a képkeretet pedig lefestettem halvány rózsaszín akrilfestékkel.  A másik keretet szétszedtem. A tartót lefestettem fehér akrillal, majd középre rombusz alakban apró mozaikdarabokat ragasztottam, a keretet pedig rózsaszín-fehér pöttyös szalvétával decoupage-oltam, és a képen látható formában a táblára ragasztottam.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .