Törpés őszi asztaldísz

Elengedhetetlen kelléke az őszi dekorációnak az asztaldísz. Ezt most a nővéremnek készítettem. Fontos szempont volt hogy kicsi, de látványos legyen.

Még régebben vettem egy csomó, különböző nagyságú fatányért, amiket igazság szerint soha az életben nem használtam, de fogtam egyet a legkisebbek közül és ezt vettem alapnak. Találtam a cserepeim között egy használhatatlanul kicsi, már mállásnak indult darabot, amit kicsit lecsiszolgattam és lefestettem fehérre, a hozzá tartozó aljat pedig szintén csiszolás után pirosra festettem  majd fehér pöttyöket tettem rá, ezekből egy gombát alakítottam ki. Erre ráragasztottam egy boltban vásárolt mini törpét és egy pici mécsestartót. Az ajtódísz készítés után még maradt pár dolog, ezeket rátettem – őszi falevelek, kis fagombák, tobozok. A kisebb tobozokból ide is készítettem pár sünit, ehhez kellett egy kevés rózsaszín filc anyag és pár műanyag szem. A boltban vettem egy zacskó narancssárga-barna színárnyalatú potpurit, ami sajnos illatosításra számomra alkalmatlannak bizonyult, viszont a díszen maradt apró, üres résekbe ragasztgatva teljesen használhatóvá és dekoratívvá vált.

Facebook Comments

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .